Відкритий форум для будь-яких обговорень

Домашнє завдання на 27 квітня

Юріїв Людмила -

Доброго дня!

Сьогодні в школі  ми долучились до святкування всесвітнього дня довкілля, тому багато говорили про збереження нашої природи та нові екологічні звички. І на домашнє завдання нехай кожен зробить якийсь бодай невеликий, але корисний внесок для навколишнього середовища( наприклад відмова від використання одноразового посуду, соломинок для пиття, сортування сміття, прибирання парку чи двору, при чищенні зубів закривати кран тощо)

Дякую!

Всім вдалого тижня!

Домашнє завдання на 20 квітня

Юріїв Людмила -

Доброго вечора! 

В суботу ми дізнались багато цікавого про комах, а також знайомились з буквою Н. 

Тому прошу пропишіть з дітками вдома букву Н.

Також у суботу 20 квітня ми будемо співати веснянки. При можливості одягніть діток у вишиванку.

Дякую!

Гарного тижня!

Домашнє завдання на 13 квітня

Юріїв Людмила -

Доброго дня! Сьогодні було цікаво і весело, адже у нас був день навпаки🙃

Також наближається міжнародний день здоров’я, тому ми говорили про правила, яких потрібно дотримуватись, щоб бути здоровими. Ми з дітками вияснили, що одним із визначальних чинників для здоров’я є правильне харчування, тому на домашнє завдання потрібно зобразити якою є на думку вашої дитини тарілка здорового харчування ( намалювати, зліпити чи сфотографувати) 

Всім вдалого тижня! 

Домашнє завдання на 23 березня

Юріїв Людмила -

Доброго дня! 

Сьогодні ми говорили про чудову весну, яка до нас завітала. Тому на домашнє завдання намалюйте те слово, яке заховалось в назві місяця квітень.

Дякую! Вдалого тижня!

Домашнє завдання на 16 березня

Юріїв Людмила -

Доброго дня!

Вчора у нас була дуже насичена і цікава субота: ми святкували 210 річницю до дня народження Т.Г. Шевченка, а також здійснили захопливу подорож в далекий космос. Розширили свої знання про нашу Землю та Сонце, ознайомились з планетами Сонячної системи та дізналися багато цікавого про професію астронавта. 

Тому на домашнє завдання прошу намалювати малюнок на тему: « Дивовижний космос». 

Всім бажаю гарних вихідних та вдалого тижня!

Домашнє завдання на 9 березня

Юріїв Людмила -

Доброго вечора! 

Сьогодні на занятті ми говорили про наш дім та про безпеку у ньому. Щоб наші будинки завжди були красивими та затишним, щоб їх мешканці жили здоровими і щасливим, ми ознайомились з  правилами безпечної поведінки та правильного користування різними побутовими приладами.

Тому на домашнє завдання пограйте в гру «Хто більше?» : хто більше назве предметів інтерʼєру своєї кімнати.

Бажаю затишного вечора у колі сімʼї!


Домашнє завдання на 2 березня

Юріїв Людмила -

Доброго дня! 

На занятті ми говорили про зимуючих птахів, їхнє пристосування до холодів, навчились розпізнавати птахів за їх зовнішнім виглядом. Тож продовжуємо прищеплювати любов до живої природи та дбайливе ставлення до пташок, бажання їм допомагати та підгодовувати взимку.

Пташки

Домашнє завдання на 24 лютого

Юріїв Людмила -

Добрий вечір!

Цього тижня ми долучилися до святкування Дня спонтанного прояву доброти. Вчились підбирати добрі слова при різних життєвих ситуаціях та придумували план допомоги для тих, хто потрапив у халепу. 

Тож продовжуємо фантазувати і на домашнє завдання хай дітки намалюють Добро. Яким фарбам вони віддадуть перевагу?

Дякую! Гарного тижня!

Домашнє завдання на 17 лютого

Юріїв Людмила -

Доброго дня! 

Шановні батьки, сьогодні на занятті ми говорили про книги, процес їх виготовлення, різноманітність та значення в нашому житті.  Тому прошу нехай дітки принесуть з собою їхню улюблену українську книжку в цю суботу. 

Також, цей тиждень ми оголошуємо тижднем спонтанної доброти. Нехай кожен спробує зробити бодай невеличку, але добру справу ( допомогти мамі, поділитись чимось із другом, погодувати пташок, посміхнутись тощо) і запише це на маленькому  червоному  сердечку. 

Дякую! 

Всім вдалого тижня! 

Домашнє завдання на 10 лютого

Юріїв Людмила -

Доброго вечора! 

Шановні батьки, сьогодні ми з дітками говорили про транспорт, його види та призначення. 

Машини мають важливе значення у житті людини, однак, і несуть велику небезпеку. Тож прошу Вас ще раз нагадати і розказати про правила безпеки на дорогах та вулиці. 

Дякую, до зустрічі наступного тижня!