Відкритий форум для будь-яких обговорень

Домашнє завдання-4 листопада

Сильчук Марина -
ФігуриЛДоброго дня!!! Кожна субота у нас дуже насичена,але ця субота була надзвичайно насичена і цікава. Ми говорили про урожай,відгадували загадки про овочі,виконували різні завдання і пробували себе в ролі акторів з дитячої пісеньки -Ходить Гарбуз по городу. Домашнє завдання-роздруківка-з‘єднати назву фігури з малюнком,при виконанні цього завдання просіть дітей називати літери в словах і підкресліть,ті що вони не знають,зоб я могла побачити. Друга роздруківка-літера Л і завдання на роздруківці. Пропишіть з дітьми склади з Л -ЛА,ЛО,ЛУ,ЛЕ,ЛІ,ЛИ. 4 листопада-осіннє свято. До зустрічі!

Домашнє завдання-21 жовтня.

Сильчук Марина -

Добрий вечір,

Тема останнього заняття була «Хліб усьому голова»,ми говорили про процес виготовлення хліба ,чому він важливий.Автоматизували голосні звуки,розчитували склади з М.

Домашнє завдання - роздруковка з складами з М,прошу добре почитати з дітьми і в кінці чітко вимовляти слово.

Вивчити вірш за допомогою мнемо таблиці,можливо дітям буде легше через малюнки запам’ятати віршик.

Домашнє завдання 14 жовтня

Сильчук Марина -

Доброго дня,шановні батьки.

Субота була дуже продуктивна і насичена-я вирішила для ефективнішого навчального процесу,працювати з групами(я поділила їх на рівні володіння українською мовою).Це дає змогу побачити на скільки добре дитина засвоїла той чи інший матеріал і допомогти краще освоїти вивчене.

Дуже важливо для процесу читання запам’ятати голосні звуки до автоматизації,тому на домашнє завдання-роздруківка для читання і автомстизації голосних.

Ми розпочали працювати над літерою М і складами з цією літерою,тому В Перших Кроках прошу виконати сторінку з літероюГолосні М.

А також в книжці Слова -сторінку з літерою А.Голосні звукиГолосні звуки

Домашнє завдання на 7 жовтня

Сильчук Марина -

Доброго дня,в суботу ми говорили про осінь,зміни в природі,закріплювали голосні звуки.

На домашнє завдання,Перші Кроки ст.3,опрацювати літеру О,зошит Друковані літери-ст.2-3 (крім літери М),деякі діти закінчили ст.2 в класі.

Дякую