День Подяки / повідомлення

День Подяки / повідомлення

Федак Тетяна -
Кількість відповідей: 0

Шановні батьки!

В цей передсвятковий день Адміністрація  школи та БК вітаємо  вас з днем Подяки. Миру всім Вам, добра, спокою і затишку у ваших оселях.

Кілька ПОВІДОМЛЕНЬ:

  1. 25 листопада- школа не працює.
  2. 2 грудня навчання розпочнеться за звичним розкладом о 8:45.  Дуже просимо приводити  дітей у суботу  до школи вчасно і забирати їх не пізніше 13:15. 
  3. Якщо ви плануєте забрати дитину/ дітей швидше 13:15, просимо повідомляти про це вчителів заздалегідь.  Батьки не повинні  заходити в класи. Вам виведуть дитину до дверей приміщення у конкретний час, який ви вкажете.
  4. Незадовго розпочнеться Різдвяна пора. Святий Миколай з дарунками планує завітати до нашої Рідної школи 9 грудня. 
  5. Також, 9 грудня проводимо збірку  грошових дотацій для закупівлі чорнила та паперу для друкуючи машин  та ще одної друкарки.Двоє старшокласників будуть стояти біля входу у приміщення з кошиками. Просимо їх не оминати! Збірка коштів цілковито добровільна.
  6. Запрошуємо усіх батьків та гостей на річний святковий Різдвяний концерт,  який відбудеться в приміщенні BGCC 181 Colfax Ave, Clifton, NJ  ( приміщення школи) 16 грудня об 11:00 . Чекаємо на всіх з  нетерпінням !
  7. Вчителі повинні були повідомити усіх вас про одяг на свято для дітей та декорацію залу.Якщо хтось з вас ще не отримав інформації, просимо сконтактувати вчителів як можна скоріше.

Приємних вихідних і до зустрічі 2 грудня! 




Вкладення IMG_9927.jpeg