Перший день 2023-2024 н. р.

Перший день 2023-2024 н. р.

Федак Тетяна -
Кількість відповідей: 0

Шановні батьки!

З приємністю повідомляємо, що Рідна школа Українознавства відкриває свої двері цього року 9 вересня .

1.Перший навчальний день розпочнеться святковим привітанням, яке відбудеться о 8:45 ранку в залі BGC of Clifton за адресою 181 Colfax Ave., Clifton, NJ 07013. Просимо, щоб кожен учень приніс зі собою одну надуту кульку ( хлопці- синю, дівчата- жовту). Діти повинні бути одягнені у вишиванки. 

2.Після урочистого відкриття по класах буде проведений перший урок. З приємністю запрошуємо батьків на відкритий урок, де ви будете мати змогу познайомитись з вчителями ваших дітей та батьками класу. 

3. Навчання в перший день школи буде тривати, як зазвичай, до 13:15. Просимо всіх батьків, щоб учні  мали зі собою перекуску та необхідне шкільне приладдя(чисті зошити, прості олівці, кольорові олівці).

4. Лише заздалегідь зареєстровані учні будуть прийняті в класи в перший день навчання 9 вересня 2023 р., і їм буде видано необхідні шкільні підручники. 

5. 9 вересня після 10:00 год. також буде продовжено реєстрацію учнів до школи для тих , хто ще не мав можливості цього зробити. Нагадуємо, що діти, які попередньо не зареєстровані, в класи прийматись не будуть.

6. Навчання онлайн розпочнеться 16 вересня о 8:45. Незадовго будуть вислані коди онлайн класів.

Вітаємо вас усіх з Днем Праці. Зичимо добра, приємних вражень, миру в серцях та близької  перемоги Україні! До зустрічі за тиждень!


*** якщо ви отримали це повідомлення, то ваші діти/ ваша дитина зареєстровані в Рідну школу на 2023-2024 навчальний рік.


З повагою,

Дирекція Рідної   школи українознавства!


.


Вкладення photo-output.jpeg