ВАЖЛИВІ ПОВІДОМЛЕННЯ

ВАЖЛИВІ ПОВІДОМЛЕННЯ

Федак Тетяна -
Кількість відповідей: 0

Шановні батьки, 

Адміністрація Рідної школи та БК пригадуємо: 
1. Останній день оплати за перший семестр навчання ваших дітей у школі 30 вересня. Просимо всіх оплатити в цю суботу у школі директору п. Тетяні або завучу п. Марині. Тим, хто не оплатить вчасно, до оплати буде добавлено пеню в розмірі $25.00. Пригадуємо, не проводити жодних оплат у банку.
2. Навчання у школі закінчується завжди о 13:15. Просимо своєчасно забирати дітей зі школи. Згідно шкільного контракту, вчитель закінчує роботу о 13:20 також. Тому, після 13:20 всі діточки, що залишилися у школі, будуть під наглядом адміністрації і знаходитись в приміщенні школи за додаткову оплату. 
3. Просимо батьків  та інших дорослих не заходити в приміщення BGCC з 8:30 до 13:15 щосуботи. Безпека дітей є нашим  основним приорітетом!
  Всі учні зранку повинні чекати на вчителя  о 8:45 надворі. 
  Якщо ви запізнились, учні 3-11 клас повинні самостійно відправитись в клас, учнів зі садочка до 2 класу буде корегувати по класах наш штатний шкільний працівник п. Роман. 
  Якщо потрібно швидше забрати дитину з уроків ніж 13:15, просимо сконтактувати вчителя класу через класову групу і вам незадовго виведуть вашу дитину до дверей. 
Дуже просимо усіх без винятку слідувати цим правилам.
3. Якщо вам потрібно з якоїсь причини переговорити з вчителями чи дирекцією, просимо заздалегідь повідомити вчителя, директора чи завуча школи про це і спланувати час зустрічі. 
4. Просимо звернути увагу, що календар навчальних днів у Рідній школі змінено. Навчання відбудеться 7 жовтня, вихідний перенесено на 28 жовтня ( Всеамериканська конференція вчителів українських шкіл).
5. Всі домашні завдання будуть виставлені щотижня до вівторка на шкільному вебсайті ukrschool.org, який вже розпочне працювати з 1 жовтня. 

Сподіваємось на розуміння і дякуємо співпрацю!
З повагою,
Дирекція і БК школи