Початок нового навчального року

Початок нового навчального року

Федак Тетяна -
Кількість відповідей: 0

Шановні Батьки!
Хочемо поділитись з усіма вами приємними новинами.

1.Рідна школа Українознавства відшукала приміщення для подальшої можливості очного навчання дітей для усіх класів.
Навчання для дітей садочку, передшкілля, 1-го та 2-го класів  буде відбуватись, як і минулого року,  в приміщенні української церкви Святого Вознесіння за адресою
635 Broad St, Clifton, NJ 07013.
Дякуємо парафіянам церкви та особливо о. Олексію Гольчуку за підтримку та чудову співпрацю. Для школи є дуже важливо, щоб наші учні мали поєднання української церкви та української школи як єдине ціле і рідне.

2. Навчання для учнів 3-11 класи буде проводитись в приміщенні Boys and Girls Club of Clifton за адресою 181 Colfax Ave, Clifton, NJ 07013. Адміністрація BBCC надала нам можливість використовувати їх класні кімнати з вересня 2021 року.
Щиро вдячні батькам школи, хто мав можливість і допоміг у пошуку  приміщення. 
Рішення про оренду даного приміщення  було прийнято після того ,як ми кілька разів протягом останніх місяців зверталися до орендарів в Пассейку про використання їхніх шкільних приміщень і , нажаль,  не отримали жодної відповіді.

3. Відстань між  вище згадуваними двома приміщеннями 0.8 милі( 3хв.). Тому, для зручності родин, в яких діти навчаються в молодших  та старших класах, змінено розклад навчальних годин у школі.
Навчання для садочку, передшкілля, 1-го та 2-го класів буде розпочинатися в суботу о 9:00 і триватиме до 1:15. Навчання для 3-11 класів розпочинатиметься о 8:45  і завершуватиметься о 1:00.

4. Рідна школа планує також продовжувати дистанційне навчання для учнів з інших штатів. Вдячні Богу, що показав і надав можливість нашій українській школі навчати дітей у різних куточках  краіни. Просимо батьків підчас реєстрації на дистанційне навчання робити примітку на формах ( дистанційне навчання). Уроки при дистанційному навчанні розпочинаються о 9:00 год. у всіх класах.

5. Очне навчання  у Рідній школі для усіх класів розпочнеться  11 вересня 2021 року, навчання дистанційно- 18 вересня..

6. Просимо всіх вас зареєструвати , хто ще цього не зробив, дітей до школи на наступний навчальний рік. Нижче прикладена реєстраційна форма. Також будемо вдячні за розповсюдження повідомлення про  повернення нашої Рідної школи до очного режиму навчання.
Бажаємо приємних, радісних та безпечних канікул.
З повагою,
Адміністрація та БК
Рідної школи українознавства .